Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je jako zanimljivo

Utakmicu po utakmicu (18.3.2024.): Ja sam vlak što zgazit' će te mali...

Pred vama je nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu donijela je osvrt na 27. kolo SuperSport HNL-a, ali s obzirom na to da se u prošlom tjednu dogodio teški Dinamov poraz na solunskom frontu, bilo je govora i o tom debaklu Modrih u Grčkoj.

Valentina Miletić, Mateo Pukšar, Igor Ćurković i Vlado Boban, koji je ovaj put mijenjao odsutnog Ivana Ljubića, složili su se oko toga da je katastrofalno prvo poluvrijeme presudilo da ovosezonski europski put Modrih bude okončan.

Analiza kola HNL-a započela je pitanjima gledatelja koje je zanimalo štošta. Kakva su Rijekina nadanja za derbi Hajduk - Dinamo koji se igra uoči Uskrsa, je li Marko Livaja zaslužio žuti karton na nasrtaj na Roberta Mudražiju, kako je Osijek došao do toga da je ostao samo na stadionu, koje su eventualne slabe točke Rijeke, koji klub bi trebao potpisati suspendiranog Antu Ercega i još puno toga.

Rijeka šampionski, Hajdukov mega-kiks

U Koprivnici je Rijeka pobijedila Slaven Belupo, demonstriravši još jednom da u ovom trenutku izgleda najbolje od tri kluba koja se bore za naslov prvaka. Riječani su slavili pogotkom stopera Nike Galešića, raspravljalo se o tome je li bilo zaleđe, ali u konačnici je gol priznat i tri velika boda otišla su iz Podravine za Kvarner.

Za razliku od Rijeke, Hajduk je kiksao. Splićani su izgubili na Poljudu od Lokomotive u ludoj utakmici u kojoj je Dino Mikanović rano morao napustiti igru zbog dva žuta kartona, a Marko Livaja promašio penal koji bi udahnuo kisik Hajduku u drugom poluvremenu za hvatanje preokreta. Mislavu Karoglanu ostaju brojni problemi i nedaće, od toga kako unaprijediti igru preko brojnih ozljeda i izostanaka koji mu zadaju glavobolju.

Lokomotiva i Čabraja rade fantastičan posao

"Nije Hajduk izgubio nego je Lokomotiva pobijedila", jedna je od poruka ove epizode kojom se htjelo dočarati kako sjajan posao radi Silvijo Čabraja i Lokosi. Oni su u ovom trenutku četvrti, u polufinalu Kupa čekaju Rijeku i sigurno će biti važan faktor u završnici sezone na svim poljima.

Dinamo se dugo mučio s Rudešom, ali ulazak Frana Brodića promijenio je tijek te utakmice, čime on daje sve veći doprinos u ovoj polusezoni, jer ne treba zaboraviti da je preuzeo odgovornost i realizirao jedanaesterac protiv Rijeke.

Osijek u slobodnom padu

Što se ostatka HNL-a tiče, Osijek je u slobodnom padu. Sada, nakon domaćeg poraza od Varaždina, to se može ustvrditi.

Bilo je govora u ovoj epizodi i o tome da bi poznati menadžer Andy Bara sa svojom agencijom mogao ući u Goricu kojoj bi dobro došao kapital, a Bara bi dobio klub za izlog u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Za kraj, tu je i rubrika Kladionica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider