Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma je li moguće?

Utakmicu po utakmicu (10): Ono kad nitko ne dobije otkaz (valjda)

Pred vama je jubilarno 10. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Jubilarno 10. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u posvećeno je zbivanjima u posljednjem tjednu uoči reprezentativne stanke.

Ovaj put je voditeljski kvartet bio u punom sastavu, Igor Ćurković se vratio s praćenja Eurobasketa i priključio Valentini Miletić, Mateu Pukšaru i Ivanu Ljubiću u pretresanju brojnih nogometnih aktualnosti, što iz samog HNL-a, što onih koje su usko vezane uz nama najdražu ligu svijeta.

Ono što su svi zajedno poželjeli jest da se ne dogodi situacija kakva se već znala dogoditi u proteklim tjednima, kada bi oni snimili cijeli podcast i secirali sve aktere, a onda nekoliko sati kasnije stigla vijest o otkazu nekom treneru (Nenad Bjelica, Valdas Dambrauskas).

Petković i Oršić potvrđuju top formu

Njih četvero pozdravili su promjenu termina utakmica na jesensku shemu, složivši se kako im puno više odgovaraju ranije satnice odigravanja HNL utakmica.

Prije analize pet susreta 10. kola, naši voditelji su se osvrnuli na dvije utakmice odigrane protekle srijede. Dinamo je časno pao na gostovanju kod Milana u Ligi prvaka gdje su Bruno Petković i Mislav Oršić ponovno demonstrirali da su u top formi, dok je Hajduk lagano riješio Rijeku u odgođenoj utakmici drugog kola.

Zašto je Karoglan idealan izbor za Hajduk?

Pričajući o tom susretu, Igor Ćurković je elaborirao tri faze rivalstva između Hajduka i Rijeke u proteklih 10-ak godina.

Bilo je govora i budućem rješenju za klupu Hajduka. Mateo Pukšar smatra da je Mislav Karoglan idealan izbor, a svi se slažu da bi bilo čudno vidjeti Nenada Bjelicu u toj ulozi.

Je li utakmica sa Šibenikom naznaka buđenja nogometaša Rijeke koji u tri kola pod vodstvom novog trenera Sersea Cosmija nisu uspjeli postići pogodak? Odgovor na to dobit ćemo poslije reprezentativne stanke kada im na Rujevicu u ulozi favorita stiže Hajduk.

Alkemičar i hit-igrač stanuju u Koprivnici

Naši voditelji Slaven Belupo smatraju nevjerojatnom družinom, kako zbog njihova trenera, "alkemičara Zorana Zekića", tako i zbog Ante Crnca kojeg su okarakterizirali kao hit-igrača koji prolazi ispod radara.

Utakmica Gorica - Osijek igrala se u uvjetima na rubu regularnosti i nikome nije jasno zbog čega taj sraz nije odgođen, jer mjesta u kalendaru itekako ima s obzirom da nijedni ni drugi ne igraju europske utakmice ove jeseni.

Tko su dobitnici, a tko gubitnici ovih dosad odigranih 10 kola, tko igračka iznenađenja, a tko junaci iz sjene - sve to doznajte u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

Naravno, tu su i rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri te Q&A.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider