Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživajte!

Utakmicu po utakmicu (05.02.2024.): Hiperinflacija

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu donijela je opsežan osvrt na 21. kolo SuperSport HNL-a i sve ono što je minula prvenstvena runda ponudila.

Ovotjedna misija počela je pitanjima gledatelja koje je zanimalo mišljenje naših voditelja o mogućem dolasku Zvone Bobana na neku funkciju u Dinamu, kao i o aktualnom prijelaznom roku, eventualnim Rijekinim potrebama za ostanak na vrhu, Hajdukovim problemima, a iznijeli su i svoje stavove o tome kad se u HNL-u igrao najbolji nogomet.

Domaćini zadovoljniji remijem u derbiju kola

Derbi kola odigran je u Osijeku gdje su domaćini podijelili bodove s Hajdukom. Splićani, koji su došli bez puno standardnih igrača u grad na Dravi, tim ishodom mogu biti kudikamo nezadovoljniji, ali ovaj bod neće biti označen kao kiks u njihovim redovima ukoliko sada, kad im se otvara nešto lakši raspored, započnu pobjedničku seriju. Treba li se Hajduk plašiti Slaven Belupa uoči njihova nedjeljnog dvoboja, bila je također jedna od tema.

Za Hajduk je debitirao Josip Brekalo i odmah je pokazao da će biti pravo pojačanje, dok Osječani imaju još puno rezervi u unutarnjim redovima (to se prije svega odnosi na Kristijana Lovrića).

Rijeka ne da vrh

Rijeka je rutinski riješila Istru 1961 i dodatno ugrozila poziciju njihova trenera Davida Catale. Marko Pjaca je odigrao novu sjajnu utakmicu za Riječane koji pod vodstvom Željka Sopića prezentiraju odlične igre i ne daju vrh.

Dinamo je protiv Gorice pružio jednu od najboljih ovosezonskih predstava, a prije same utakmice liječnička služba Modrih spasila je klubu milijune eura ustanovivši da iščekivano pojačanje Koffi Kouao ipak ima određenih zdravstvenih problema.

U maksimirskim odajama protekli tjedan bio je buran zbog transfera Roberta Ljubičića u atenski AEK, klub koji je ljetos pisao UEFA-i da se Dinamo izbaci iz Europe. Ivan Ljubić ne vidi u toj prodaji ništa sporno.

Mioč tihi junak Slaven Belupa

Igrač kola bio je čovjek koji je izgubio utakmicu i primio dva pogotka - vratar Gorice Ivan Banić. Briljirao je na Maksimiru i on je najzaslužniji za to što klub iz Velike Gorice nije teže stradao.

Ako je Banić bio igrač kola, a jest, onda je Benedik Mioč iz Slaven Belupa definitivno igrač o kojem se premalo priča. Opet je isporučio, ovaj pogodak kojim je zaokružio visoku pobjedu Farmaceuta nad već otpisanim Rudešom koji Ljubića sve više podsjeća na Dinamo iz Lige prvaka 2012. godine.

Palac dolje za Lokomotivu

Lokomotiva je neugodno iznenadila, ali ne remijem bez golova s Varaždinom nego cijenom ulaznice od čak 15 eura za tu utakmicu koja se igrala u petak poslijepodne.

U ovom tjednu u emisiji vas čekaju dvije rubrike: Kladionica i Haenelseri.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider