Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra se ranije

Kako je Eurosong odredio sudbinu utakmice Liverpoola i Chelseaja u finalu FA kupa

U subotu je na rasporedu finale FA kupa između Liverpoola i Chelsea, ali u ranijem terminu koji je pomaknut unaprijed jer je BBC otkupio prava prijenosa finala Eurosonga.

Trofej FA kupa (Foto: Afp)

Veliko finale FA kupa u kojem će igrati Liverpool i Chelsea igrat će se u ranijem terminu, od 17 i 45 ove subote. Mnogi se pitaju zašto se utakmica najstarijeg nogometnog kupa na svijetu i jedan od najvažnijih dana u rasporedu engleskog nogometa ne igra u prime timeu, a odgovor je – Eurosong!

Dobro ste pročitali, izbor za pjesmu Europe odredio je termin odigravanja finala FA kupa koji je ustupio svoje mjesto u večernjem terminu Eurosongu.

Mateo Kovačić Zabrinuti Tuchel otkrio kako se Kovačić osjeća: "Jako ga boli. To je užasna vijest za nas" divider

Hrvatska predstavnica Mia Dimšić nije se uspjela plasirati u finalnu večer, a čini se kako neće biti Hrvata ni u ranijem terminu BBC-jeva programa jer će Mateo Kovačić vjerojatno morati propustiti finale zbog ozljede koju je zadobio protiv Leedsa.

Igralo se ranije lani i preklani, ali nikad ovako rano

Prošle i pretprošle godine također se igralo ranije, od 18 i 15, odnosno od 18 i 30, ali ove subote počet će još ranije, u 17 i 45 po hrvatskom vremenu. To zato što je večeras na rasporedu i finale Eurosonga pa je BBC pomaknuo finale FA kupa još ranije u slučaju produžetaka i penala.

Mateo Kovačić Zabrinuti Tuchel otkrio kako se Kovačić osjeća: "Jako ga boli. To je užasna vijest za nas" divider

U tom slučaju, BBC će kombinirati prijenose sa svog prvog i drugog kanala, a dođe li doista do penala, prijenos utakmice će gledateljima uskratiti „crveni tepih“ koji je planiran od 20 i 15 do 21.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider