Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNL Derbi

Ususret derbiju vodećih momčadi HNL-a Nenad Bjelica pozvao Vidu u Osijek

Gosti na Rujevicu stižu oslabljeni bez kartoniranih Kleinheislera, Lončara, Jugovića i Žapera.

 Krajem listopada korona je odgodila susret vodeće dvije momčadi Prve HNL. Četrdesetak dana poslije nemaju problema s Covidom, ali jedno se nije promijenilo, Rijeka i Osijek su vodeće momčadi prvenstva.

"Znamo što nam je za raditi, imamo jasnu ideju kako ćemo igrati i očekujemo tri boda uz pomoć naše publike“, kaže Goran Tomić, trener Rijeke.

Gosti na Rujevicu stižu oslabljeni bez kartoniranih Kleinheislera, Lončara, Jugovića i Žapera.

"U zadnjoj utakmici sam možda malo i ja prenio nervozu na momčad. Ne znam zašto sam to učinio, ali vjerojatno je moja početna nervoza, utjecala na nervozu na terenu i možda su moji potezi prouzročili određene kartone“, priča trener Osijeka Nenad Bjelica.

Uz to što igraju dva najbolja kluba trenutačno na ljestvici, igraju najbolji napad i najbolja obrana lige.

"Nadam se da ćemo poboljšati tu napadačku statistiku i da ćemo zadržati kvalitetu i koncentraciju u zadnjoj liniji. Ovakve utakmice mogu odlučiti detalji, možda će trebati i mala doza sreće, ali drago mi je što je dobra atmosfera u momčadi“, kaže Goran Tomić.

"Vjerujem da ćemo od prve sekunde pokazati ambicije i na kraju slaviti,“ rekao je Bjelica pa u neformalnom razgovoru poručio Domagoju Vidi, koji je u svojoj čestitci Mili Škoriću poručio kako se nada da će uskoro ponovo igrati u istom dresu, da bi mu bilo drago, odabere li Vida povratak u Hrvatsku poslije Bešiktaša, da se vrati upravo u Osijek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider