Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEOČEKIVANA IDEJA

Usred najvećeg kaosa na skupštini, Barišić je lucidnim potezom uspio izboriti tišinu

Sukobljene strane uspjele su se na Dinamovoj skupštini složiti oko jednoga, znaka poštovanja pokojnom Miroslavu Blaževiću.

Mirko Barišić (Foto: Marko Lukunić / Pixsell)

Situacija na presudnoj Dinamovoj skupštini je teško opisiva. Dvije sukobljene strane vode pravi rat za vladavinu u najuspješnijem hrvatskom nogometnom klubu.

I dok strana koju predstavlja Mirko Barišić, vjerojatno svjesna kako ima većinu, pokušava odraditi sve propisanim redoslijedom, podržavatelji Zdravka Mamića koriste sve dostupne alate da bi istu opstruirali.

Galama i nepoštovanje dnevnog reda

Pravila oko toga tko govori nema, većinom više ljudi govori u jedan glas i situacija je to koju je teško kontrolirati, pa je već dva puta bila odrađena pauza. Nakon njih nije se puno toga promijenilo, no predsjednik Dinama Mirko Barišić u jednom je trenutku uspio dobiti tišinu.

Nakon povratka s druge pauze, kad su glasna prepucavanja ponovno krenula, Barišić je dao prijedlog minute šutnje za Miroslava Ćiru Blaževića, budući da je ovo prva Dinamova skupština otkako je klupska legenda preminula.

Skupština Dinama Skupština Dinama protekla u kaosu i svađama, Mamićeva struja srušila kvorum! divider

Lucidan Barišićev potez

To je rezultiralo time da su se sukobljene strane po prvi put u posljednjih nekoliko tjedana oko nečega složile. Do minute šutnje je uistinu došlo.

Nažalost, nakon toga se sve vratilo na staro, no moguće da je Barišić ovako strateški ipak nešto uspio dobiti.

Skupštinu i događanja s nje možete nastaviti pratiti na gol.hru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider