Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
konačni pad portugalca?

Urnebesni pad Josea Mourinha na crvenom tepihu: Društvene mreže "vrište" od smijeha!

Jose Mourinho, iako je stanka u klupskom nogometu, ponovno je privukao pažnju javnosti, no ovoga puta zbog svoje nespretnosti.

Pad Josea Mourinha (Screenshot)

Društvenim mrežama u posljednja 24 sata kruži video urnebesnog pada Josea Mourinha u trenucima kada je dolazio na stadion Wembley, gdje je u subotu Engleska ugostila Španjolsku (1:2) u utakmici Lige nacija. Karizmatični portugalski trener preskakao je uže kako bi došao do crvenog tepiha i u tom je procesu izgubio korak te spektakularno pao.

Mourinho je zaronio poput plivača na utrkama kada skaču u bazen, a njegov izraz lica kada se pridizao govorio je više od tisuću riječi. U pomoć mu je odmah priskočio čovjek zadužen za pomoć. Naime, na leđima košulje pisalo mu je "here to help", odnosno "ovdje sam da pomognem".

Podsjetimo, menadžer Manchester Uniteda nije u milosti navijača i čelnika Manchester Uniteda nakon manjeg niza loših rezultata na početku nove sezone. Najviše zapravo boli poraz od Tottenhama 0:3 u pretprošlom kolu, i to na Old Traffordu. Prema kladionicama je Jose Mourinho prvi favorit za dobivanje otkaza već na startu sezone, a kao njegov nasljednik spominje se donedavni trener Real Madrida - Zinedine Zidane.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider