Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
katastrofa vragova

Tottenham deklasirao Manchester United na Old Traffordu: Navijači traže odlazak Mourinha

Tottenham je deklasirao Manchester United na Old Traffordu i nanio mu drugi prvenstveni poraz.

Kane i Lucas Moura slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s uvjerljivih 3:0.

Gosti su do velike pobjede stigli zahvaljujući golovima Harryja Kanea (50) i Lucasa Moure (52) početkom drugog poluvremena, da bi Lucas (84) svojim drugim golom potvrdio uspjeh svoje momčadi.

United je bio bolja momčad u prvom poluvremenu i samo njegovi igrači znaju kako nisu vodili nakon prvih 45 minuta. Lukaku je promašio prazan gol, a Pogba nije imao sreće kod jednog udarca glavom.

U nastavku su se Unitedu osvetili promašaji, a sve je krenulo golom Kanea nakon kornera. Nadskočio je Jonesa i zabio u suprotni kut. Dvije minute kasnije Eriksen je prošao po desnoj strani, ubacio prizemnu loptu koju je pospremio Lucas Moura.

Isti je igrač iskoristio dodavanje Kanea i u polukontri predribljao svog čuvara, te neobranjivo zabio za 3:0.

Nakon susreta dio navijača koji je ostao na Old Traffordu tražio je odlazak Josea Mourinha s klupe Crvenih vragova, a on je stajao ispred tribine i pljeskao sa šalom Manchestera preko ruke...

Tottenham je ovom pobjedom zadržao stopostotni učinak te se pridružio Liverpoolu, Chelseaju i Watfordu na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, dok je Manchester United tek 13. s tri boda.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider