Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo su fino odigrali

Urnebesna poruka navijača Schalkea: Duhovito se osvrnuli na žestoki sukob u njemačkom nogometu

Čak i navijači ljutog rivala Borussije Dortmund odali su im priznanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogomet potresaju turbulentna gibanja – događanja na terenu pala su u drugi plan pored onih na tribinama, gdje se na praktički svakoj utakmici događaju prosvjedi protiv vlasnika Hoffenheima Dietmara Hoppa.

Već nekoliko utakmica je prekinuto zbog uvredljivih transparenata, a neobična situacija dogodila se na utakmici Hoffenheima i Bayerna.

gol expired Igrač Dinama bacio dres navijačima, oni mu ga vratili: Suigrač se oglasio i stao u zaštitu divider

Tamo su igrači obiju momčadi iz prosvjeda prema ponašanju navijača odbili igrati posljednjih 15-ak minuta. Međusobno su se dodavali i razgovarali, a Andrej Kramarić, koji je bio na terenu, rekao je za Dnevnik Nove TV da je imao osjećaj ''kao da je na kavi s igračima Bayerna''.

Hoppa navijači najčešće oslovljavaju epitetom hurensohn, u prijevodu kurvin sin, a tako je bilo i na spomenutoj utakmici Hoffenheima i Bayerna. Bayernov sljedeći izazov bila je utakmica Kupa protiv Schalkea, čiji su se navijači duhovito osvrnuli na cijelu situaciju.

gol expired Incident u Engleskoj: Zvijezda Tottenhama zaletjela se na tribinu kako bi se obračunala s navijačem divider

''Ako razvijemo transparent s natpisom hurensohn, hoćete li prestati igrati pa da izdržimo do penala?'' pisalo je na poruci koju su razvili.

Njihova momčad na kraju nije izdržala, golom Joshue Kimmicha Bavarci su slavili s 1:0. Barem je transparent pokupio puno odobravanja, mogu se pročitati čak i komentari navijača Borussije Dortmund koji su priznali ljutim rivalima da su to dobro odigrali. S obzirom na to kakva mržnja vlada između njih, to je doista veliki presedan.

gol expired Monstruozni Mbappeov sprint za gol sezone: Ljutiti navijači poslali mu poruku, Real trlja ruke divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider