Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od sporedne do glavne

Tko je Dinamov igrač jeseni? "Kad njega nije bilo, bilo je najteže pogoditi tko će uskočiti"

Dinamo još jedna utakmica dijeli do polusezone, a u raspravi o "igraču jeseni" ime Josipa Mišića često iskače.

U proteklom kolu Supersport HNL-a Dinamo je rutinski odradio svoj posao protiv Šibenika pobijedivši ga 3:0, a u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu,

Dinamov kroničar Ivan Ljubić dao je lijep omaž "Modrom igraču jeseni Josipu Mišiću", koji je za vikend na Maksimiru odigrao 100. utakmicu u plavoj majici.

"Na Dinamovim službenim kanalima bila je anketa 'Tko je Dinamov igrač jeseni' i jako mi je drago što je jako puno Modrih navijača istaknulo Josipa Mišića. Nekako kad njega nije bilo, najteže je bilo zaključiti tko bi mogao biti taj koji će ga zamijeniti", započeo je Ljubić.

"On ne zabija puno i ne namješta puno golova, ali jako puno drugih statističkih kategorija otkriva koliko je bitan za igru Dinama. Sjećam se kad je došao prije dvije godine. Dinamo je igrao u Kupu sa Rudešom. Sjećam se, zagrijavao se, nije ušao, bio je potpuno u drugom planu. Bio je tu, znali smo kakav je to igrač, sjećali smo ga se iz Rijeke, a imao je ulogu u Sportingu i u godinu dana u PAOK-u postao bog", podvukao je Ljubić.

Sve o utakmici Dinama i Šibenika, ali i ostale zanimljivosti iz 16. kola pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider