Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PORUČUJU DA NE KUPUJETE

Upozorenje iz Osijeka pred subotnji derbi: S ulaznicom iz preprodaje nećete moći na stadion!

Slijedom rasprodane Opus Arene za subotnji susret Osijeka i Hajduka, određeni broj ulaznica završio je na oglasnicima.

Detalj s prošle utakmice Osijeka i Hajduka (Foto: Ivan Perić / Cropix)

Još jednom se ponovio veliki interes za utakmicu Osijeka i Hajduka na Opus Areni te je nakon susreta odigranog u studenom, što je zapravo bio odgođeni susret trećeg ligaškog kola, stadion po drugi put u nizu za tu utakmicu rasprodan.

Andre Duarte i Marko Livaja Osijek otkupio ugovor svog ponajboljeg igrača ove sezone divider

Iako su se prodavale samo na ticket pointu u sklopu stadiona, ulaznice su za manje od dva dana razgrabljene te su mnogi zainteresirani za prisustvo susretu ostali bez načina kako to ostvariti.

S ulaznicom iz preprodaje ostajete izvan stadiona

Neki od njih su pomislili da možda ipak nije nestalo nade, nakon što se određeni broj ulaznica našao u prodaji putem oglasnika, odnosno neki vlasnici ulaznica odlučili su na svojima pokušati zaraditi.

Ipak, kako donosi portal SiB.hr, to neće biti izvedivo. 

"Svi oni koji će kupiti karte za utakmicu crnom tržištu moraju biti svjesni da na stadion neće moći ući. Sve ulaznice su personalizirane i po pravilniku o općim uvjetima kupovine i korištenja ulaznica i polugodišnjih ulaznica/pretplata NK Osijek s.d.d. je ovlašten obavljati idenfitikacijsku provjeru podataka na ulaznici i osobnoj iskaznici prilikom ulaska na stadion. Također, pravilnik kaže kako nositelj pretplate ili vlasnik pojedinačne ulaznice ne može prenijeti ili dodijeliti bilo koja prava s ulaznice, kao ni samu ulaznicu, trećim stranama bez ranije suglasnosti NK Osijek", navedeno je.

Tim putem će se i na ulazima tribina gdje se očekuju navijači Hajduka nalaziti i dodatni supervizori, koji će pomoći pri pregledavanju ulaznica, ali i osobnih dokumenata koji vlasniku ulaznice trebaju podacima odgovarati.

Ponovno aktivno i "no away colors" pravilo

Također će se posebna pažnja pridodati "no away colors" pravilu, koje brani navijačka obilježja gostujuće momčadi u bilo kojem sektoru gledališta, osim onom predviđenom upravo za njihove navijače. Na Opus Areni se tu radi o istočnom sektoru sjeverne tribine.

Victor Osimhen slavi pogodak Na Afričkom kupu nacija dogodilo se nešto neviđeno u povijesti nogometnih velikih natjecanja divider

Sve to s ciljem sprječavanja nepoželjnih situacija između navijača dvije suprotstavljene momčadi.

Utakmica je na rasporedu u subotu 3. veljače od 17 sati i 30 minuta, a svi hrvatski ljubitelji sporta nadaju se kako će to prije svega biti praznik nogometa, bez previše potrebe za pričom o onome što se događalo van terena.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider