Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
europska loksa

Upoznajte Lokomotivine Albance: Petorka koja vuče Lokose prema povijesnim rezultatima

Lokomotiva na albanski pogon juri prema drugom mjestu.

Lokomotiva igra najljepši nogomet u HNL-u i momčad Gorana Tomića pravi je hit. Tri kola prije kraja prvenstva klub s Kajzerice drži drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Čeka ih još i finale Kupa protiv Rijeke. Do tih velikih uspjeha vode ih i petorica nogometaša iz Albanije.

Oni su Indrit Tuci, Enis Čokaj, Myrto Uzuni, Lirim Kastrati i Jon Mersinaj. Lokomotivini Albanci čine razliku u HNL-u i tri kola prije kraja momčad s Kajzerice drže na drugom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

''Mislim da ćemo biti drugi i da ćemo ići u Ligu prvaka'', smatra Kastrati.

gol expired Borna Ćorić više nema koronavirus, oglasio se na Instagramu divider

''Dat ćemo na svakoj tekmi sve od sebe i onda što bude bude.''

Kaže napadač Lokomotive koji je u prvenstvu zasad stao na 11 golova, a od ljeta će nositi Dinamov dres. Svom velikom prijatelju Uzuniju nije dao mira dok je davao izjavu. Sedmica Lokosa ove sezone ima devet golova na kontu i ne misli stati.

''Veliki je plus što smo svi iz Albanije, ali uz nogometu nije važno tko je otkud. Ako je netko dobar igrač nije važno je li iz Albanije, Hrvatske ili neke druge zemlje'', rekao je.

gol expired Žestoke izjave Ibrahimovića, potvrdio svađu u Milanu i najavio budućnost: "Igram praktično besplatno" divider

Lokomotiva je kao jedna velika obitelj, svi su dobri prijatelji i ogromni optimisti.

''Dat ćemo sve od sebe i boriti se do kraja. Još su samo tri utakmice do kraja lige i dat ćemo sve od sebe da uspijemo.''

''Ja sam Indrit Tuci, nogometaš Lokomotive Zagreb.''

Njegov gol u pobjedi protiv Hajduka još se uvijek prepričava u nogometnim krugovima. Velika je uzdanica kluba s Kajzerice u završnici prvenstva, ali i u finalu Kupa protiv Rijeke.

gol expired Zvijezde prošle vaganje za UFC spektakl: Popularni borac pokazao kako izgleda brzo skidanje kilograma divider

''Ako svi vjerujemo osvojit ćemo Kup i bit ćemo drugi na ljestvici.''

Baš svi hvale čudotvorca s Lokomotivine klupe.

''Goran Tomić je najbolji trener kojeg sam imao do sada. Vrlo je dobar trener.''

A Tomić je oduševljen petoricom Albanaca.

''To su momci koji šute, rade i nastoje svaki trening biti na maksimumu i zato će sigurno i uspjeti.''

Uspjela je već i Lokomotiva, jer prije početka sezone cilj je bila Europa. Tri kola prije kraja su drugi, a čeka ih nedjeljno gostovanje kod Slaven Belupa, domaći meč s Goricom i na kraju Gradski vrt i Osijek od kojeg trenutno imaju bod više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider