Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Solskjaera

VIDEO Namučili se kod Dinamovog krvnika: Ronaldo čudesnim lobom odveo United u osminu finala Lige prvaka

Pobjedom kod Villarreala, Manchester United je osigurao prolaz u osminu finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici bez dosadašnjeg trenera Ole Gunnara Solskjaera Manchester United je pobijedio u gostima Villarreal 2:0 i time osigurao osminu finala Lige prvaka.

Vrlo oprezno su cijelu utakmicu 5. kola skupine F odigrali Villarreal i Manchester United, s posebnim naglaskom na goste koji su počeli igrati tek u posljednjih dvadesetak minuta. No, i to je bilo dovoljno da klub iz Manchestera osigura prolaz u osminu finala.

Naime, Villarreal više ne može prestići United do kraja natjecanja ove skupine. Ima tri boda manje, ali i slabiji međusobni omjer budući je Manchester Utd. dobio obje utakmice (2:1 na Old Traffordu).

gol expired Chelsea potopio Juventus i zasjeo na čelnu poziciju: Stara dama ne pamti ovakav poraz u Ligi prvaka divider

Nakon što je Villarreal dominirao i sramežljivo prijetio više od sat vremena, uz nekoliko solidnih prilika, gosti su poveli u 78. minuti kada je Cristiano Ronaldo iskoristio grešku suparnika i postigao gol za 1:0, dok je potvrda pobjede uslijedila u 90. kada je za 2:0 zabio Sancho.

Sjajan potez Cristiana Ronalda možete vidjeti OVDJE.

Bila je ovo prva utakmica Manchester Uniteda nakon što se tijekom vikenda razišao s dosadašnjim trenerom Solskjaerom, a privremeni trener Michael Carrick ostvario je ono po što je klub došao u Španjolsku, prolaz u osminu finala.

gol expired VIDEO Lewandowski genijalnim potezom pokazao kome treba ići Zlatna lopta: Pogledajte te škarice divider

U zadnjem kolu Manchester United igra na Old Traffordu protiv Young Boysa, dok će u Bergamu igrati Atalanta i Villarreal i u izravnom dvoboju odlučiti o drugom putniku u osminu finala iz ove skupine.

Atalanta ima dva boda manje od Villarreala, ali i tijekom večeri mora odraditi gostovanje u Bernu kod Young Boysa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider