Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad te neće...

Utakmica protiv Osijeka nije ni počela, a Hajduk je bio u nevolji: "Sve što si spremao cijeli tjedan više nema smisla"

Vadis Odjidja-Ofoe morao je silom prilika na šesticu i to je srušilo koncepciju pripreme igre Hajduka prije nego što je utakmica protiv Osijeka uopće počela.

Nogometaši Hajduka na sve loše što im se dogodilo u zadnje vrijeme dobili su "šamar" uoči početka utakmice protiv Osijeka, komentirali su u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Najavila sam Moufija već u početnoj postavi", započela je Valentina.

"Vidio sam Odjidju pokraj korner zastavice s kondicijskim trenerom kad je već bilo završilo zagrijavanje. Na koncu je dobio prvi start poslije Dinama na Poljudu u desetom mjesecu."

"E, sad, ti si Jure Ivanković, dobio si u momčad Hajduka u ruke, znaš da nećeš dobiti nijednu dobru vijest i moraš u toj atmosferi pripremati momčad za Osijek. Slažeš koncepciju cijeli tjedan u kojoj ti je Sigur u veznoj liniji kako bi bio lakši u izlasku iz presinga i tebi se na zagrijavanju ozlijedi Moufi i to više nema nikakvog smisla", komentirao je Ćurka.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider