Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uhićen muškarac

Tragedija koja je potresla nogometni svijet vraća se u centar pažnje: Sumnje u ubojstvo

Britanski mediji javljaju da je u srijedu uhićena osoba koja se tereti za smrt argentinskog nogometaša Emiliana Sale.

Emiliano Sala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tragedija koja je potresla nogometni svijet dobila je svoj nastavak. Britanski mediji javljaju da je u srijedu poslijepodne uhićena osoba koja se tereti za smrt argentinskog nogometaša Emiliana Sale.

Identitet uhićene osobe još nije poznat. Samo je poznato da je uhićen 64-godišnji muškarac iz sjevernog Yorkshirea. Budući da je pristao surađivati s policijom u Dorsetu, omogućeno mu je da se brani sa slobode.

"Proveli smo veliku istragu vezanu uz okolnosti oko smrti Emiliana Sale i nastavljamo i dalje raditi s našim partnerima. Dio istrage je i razmatranje te traženje svih dokaza koji bi mogli ukazati na nezakonite aktivnosti", izjavio je inspektor Simon Huxter, koji je dodao kako je neidentificirani muškarac uhićen zbog sumnje za ubojstvo.

Krajem siječnja ove godine iznad jednog otočića u kanalu između Velike Britanije i Francuske nestao je manji privatni avion u kojem se nalazio 28-godišnji argentinski nogometaš. Sala je letio iz francuskog Nantesa u Englesku jer je nekoliko dana prije toga potpisao ugovor s Cardiff Cityjem.

U kanalu La Manche pronađena je početkom veljače olupina zrakopolova u kojem se nalazio nesretni argentinski nogometaš. Tijelo pilota letjelice Davida Ibbotsona još nije pronađeno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider