Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesno!

UEFA posebno izdvojila Modrićev potez koji je spasio Real: Pogledajte snimku iz drugog kuta

Hrvatski kapetan Luka Modrić asistirao je za izjednačujući gol Reala protiv Bayerna, ali i povukao važan potez.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Ne stišavaju se reakcije nakon dramatičnog preokreta Reala protiv Bayerna u Madridu za plasman u finale Lige prvaka, a dio zasluga pripada i hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Samo četiri minute prije izjednačujućeg pogotka Madriđana, Modrić je povukao potez koji je njegovu momčad ostavio u utakmici.

Igrala se 84. minuta kad je hrvatski kapetan izveo korner, a lopta se odbila u noge gostima iz Bavarske koji su pokrenuli brzu kontru.

Modrić se u tom trenutku nalazio blizu desne aut-linije, no krenuo je u dugi sprint od 70-ak metara i u posljednji trenutak se našao ispred Aleksandar Pavovića kojeg je spriječio da dođe u čistu gol-šansu protiv Lunina.

Njegov potez zaslužio je velike ovacije navijača, a poklonila mu se i UEFA na službenom X (bivšem Twitter) profilu. Objavili su snimku njegova poteza i pokupili na stotine tisuće pregleda. Za nešto više od pola sata snimka je pregledana više od 150 tisuća puta…

Također, na internetu se pojavila i snimka iz drugog kuta koju možete vidjeti OVDJE.

Vladimir Slišković Sin Hajdukove legende oduševio Ruse: Zbog bolesti prekinuo karijeru, a sad je dobio veliko priznanje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider