Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se mogao smiriti

Predsjednik PSG-a poludio na suce, UEFA otvorila postupak: Jurio ih je po hodnicima i prijetio ubojstvom

Nassera Al Khelaifija, predsjednika nogometnog kluba PSG, neprihvatljivo se ponašao nakon ogleda Reala i njegove momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europska nogometna organizacija (UEFA) otvorila je disciplinski postupak protiv Nassera Al Khelaifija, predsjednika nogometnog kluba PSG, koji se neprihvatljivo ponašao nakon ogleda Reala i njegove momčadi.

Podsjetimo kako je Real, na svom Santiago Bernabeu, pobijedio Parižane 3-1 te se s ukupnih 3-2 plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Španjolski mediji su tako objavili da je Al Khelaifi, nakon utakmice, bijesno jurio klupskim hodnicima tražeći glavnog suca susreta i pritom vičući. Njegovo ponašanje zabilježio je, snimanjem na mobitelu, jedan zaposlenik madridskog Reala na što je Al Khelaifi reagirao još gore te mu je, po napisima španjolskih medija, bacio mobitel i prijetio mu kako će ga ubiti.

„Potvrđujemo da je pokrenut disciplinski postupak te će se odluka donijeti u dogledno vrijeme“, rečeno je iz UEFA-e, a dodano je i kako se istražuje ponašanje Leonarda, sportskog direktora PSG-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider