Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odgađaju odluku

UEFA ima novi plan kako završiti Ligu prvaka: Velike promjene, poznati su i datumi?

Još uvijek traju rasprave o nastavku europskih natjecanja. Mediji su objavili nove planove Uefe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radna skupina sastavljena od predstavnika Europskog nogometnog saveza (UEFA), Europske klupske udruge (ECA) i nacionalnih nogometnih liga, razmatra 2. kolovoza kao datum nastavka Lige prvaka.

Na spomenuti datum odigrali bi se preostali uzvrati osmine finala. U četvrtfinalu bi o plasmanu na završni turnir, koji bi se održao u Istanbulu, odlučivala samo jedna utakmica. Datum završetka Lige prvaka u tom scenariju bio bi 29. kolovoza.

Ova odluka mogla bi biti potvrđena na sjednici Izvršnog odbora UEFA-e koja je zakazana za 17. lipnja, nakon što je prvotni termin bio 27. svibnja.

gol expired Zvijezda Utah Jazza oglasila se podrškom za nesretnog Bogdanovića: "Jedan od najčvršćih tipova koje poznajem" divider

U trenutku prekida zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, poznata su bila četiri četvrtfinalista Lige prvaka, a četiri uzvratne utakmice osmine finala još nisu odigrane. U četvrtfinale su se probili Atletico Madrid, PSG, Atalanta i RB Leipzig, a preostala četiri kluba će biti poznata nakon uzvratnih utakmica Juventus - Lyon (0:1), Manchester City - Real Madrid (2:1), Bayern - Chelsea (3:0) i Barcelona - Napoli (1:1).

Isti sustav natjecanja vrijedio bi za Europsku ligu koja bi trebala biti nastavljena 6. kolovoza.

gol expired Vijest koja je šokirala Kataloniju: Real Madrid preotima Barceloni velikog talenta divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider