Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo o čemu se radi

UEFA-i prekipjelo: Poslali jasnu poruku navijačima i prijete visokim kaznama

Česti upadi navijača na nogometni teren za vrijeme Eura, koji se sada održava u Njemačkoj, nagnali su organizatore na poduzimanje strogih mjera.

Navijači Albanije (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Česti upadi navijača na nogometni teren za vrijeme Eura, koji se sada održava u Njemačkoj, nagnali su organizatore i Europski nogometni savez (UEFA) na poduzimanje strogih mjera.

Gledatelji su u subotu na utakmici Portugala i Turske (3:0) u Dortmundu nekoliko puta utrčali na teren, a meta za "selfije" bio je Cristiano Ronaldo.

"Na stadionima će se poduzeti dodatne sigurnosne mjere kako bi se dodatno ispunili zahtjevi turnira i spriječili takvi incidenti", izjavila je UEFA, ne navodeći ništa konkretno o pojedinačnim mjerama.

Marcelo Brozović Udarna postava za Italiju: Posljednje informacije iz kampa Vatrenih. Što Dalić priprema ? divider

"Sigurnost na stadionu, na terenu i u prostorijama momčadi glavni je prioritet UEFE, njemačkog DFB-a i organizatora Europskog prvenstva", istaknula je UEFA, iznijevši zakonske posljedice za one koji neovlašteno ulaze na igralište.

"Svaki ulazak na teren od strane neovlaštene osobe predstavlja kršenje stadionskih pravila i rezultirat će udaljenjem sa stadiona, zabranom svih utakmica EP-a i kaznenim prijavama za ulazak na teren."

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider