Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije nove zvijezde

Udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu: Kraljevi slažu spektakularnu momčad, evo što će Modrić igrati

U Realovoj udarnoj postavi za sljedeću sezonu trebala bi se naći dva nova igrača…

Real Madrid - Marcinih udarnih 11 za sljedeću sezone (Foto: Screen shot Marca)

Real Madrid nastavlja osvježavat i ujedno pomlađivati udarnu momčad za sljedeću sezonu.

Stoper Chelseaja i njemačke reprezentacije Antonio Rüdiger već je sve dogovorio s Kraljevskim klubom, barem tako tvrdi madridska Marca.

Rüdigeru na kraju sezone istječe ugovor s Chelseajem, a Marca tvrdi da će službena objava prelaska u Real biti objavljena u sljedećim tjednima.

Ivan Perišić Inter postavio ultimatum Perišiću, ali uvjereni su kako će pristati na njihove uvjete divider

Madriđani se nadaju da će Rüdiger podignuti kvalitetu i pokrpati rupe u obrani. Nijemac će dati Carlu Ancelottiju niz novih taktičkih mogućnosti, kao što je moguća igra s trojicom u zadnjoj liniji, ali otvaranjem više mogućnosti za Davidu Alabau, koji može otići na lijevi bok ili se priključiti veznom redu. 

Naravno da je Kylian Mbappe glavna meta Kraljevskog kluba. Iako neki izvori tvrde da Mbappe još uvijek nije donio definitivno odluku o napuštanju PSG-a, madridski mediji nemaju dilemu hoće li francuski napadač osvanuti na Santiago Bernabeuu. Za njih je to gotova priča.

Marca je prezentirala Realovih udarnih 11 za novu sezonu i u prvu momčad ubacila je i Rüdigera i Mbappea. Preostala devetorica već su na Bernabeuu, a među njima je i hrvatski kapetan Luka Modrić, koji će zacijelo produljiti ugovor s Realom za još jednu godinu.

Luka Modrić Modrić novim potezom oduševio suigrače, čestitali su mu, a onda je Casemiro pokušao isto divider

Prema Marcinoj projekciji, Modrić će u formaciji 4-3-3 biti na desnoj strani veznog reda. U sredini Casemiro, a Kroos lijevo. Na lijevoj strani napada trebao bi ordinirati Mbappe, a na desnu će se prebaciti Vinicius. U sredini ostaje Benzema. Desnog beka trebao bi igrati Carvajal, a lijevog Alaba, dok će stoperski par biti Rüdiger i Militao.

Marcinih udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu, posloženi u 4-3-3 formaciju, izgleda doista impresivno:

Thibaut Courtois – Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, Eder Militao, David Aalaba – Modrić, Casemiro, Kroos – Vinicius, Karim Benzema, Kylian Mbappe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider