Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzmi ili ostavi

Inter postavio ultimatum Perišiću, ali uvjereni su kako će pristati na njihove uvjete

Sportski direktor crno-plavih rekao je kako bi rado produžio ugovor s Ivanom Perišićem, ali pod njihovim uvjetima. Ne pristane li, može otići jer je opcija B već u klubu.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Interov sportski direktor Beppe Marotta otkrio je Gianluci Di Marziju u intervjuu za talijanski Sky Sports kako su prebacili lopticu u teren Ivana Perišića u pregovorima o novom ugovoru, kaže kako bi rado produljili s njim, ali pod određenim ekonomskim uvjetima, čitaj njihovim uvjetima...

gol expired VIDEO Fantastičan gol Ivana Perišića, a još je ljepše ono što je napravio prije toga divider

Ne pristane li, ništa zato, jer će se u tom slučaju okrenuti Robinu Gosensu, koji je siječnju doveden u klub kako bi pritisnuo Vatrenog za poziciju u prvoj momčadi.

"Uvjeren sam kako ćemo nastaviti suradnju s Ivanom Perišićem, ali to ne znači kako ćemo pristati na sve i kako ćemo rasipati novac. Njegov novi ugovor mora nam biti ekonomski isplativ", rekao je Marotta Di Marziju.

Hrvatski reprezentativac, piše Gazzetta dello Sport, traži ugovor na 5.000.000 eura po sezoni do 2024. godine, Inter mu nudi produljenje na godinu dana uz opciju na još godinu za 4.000.000 godišnje. Princip je uzmi i ostavi jer je zamjena spremna.

Ivan Perišić Inter gubio 2:0 pa stigao do pobjede u borbi za titulu: Perišić i Brozović odlični! divider

Inzaghi ga želi zadržati

Te će vijesti rastužiti trenera Simonea Inzaghija u zagrijavanju za okršaj finala talijanskog kupa protiv Juventusa jer mu je Perišić jedna od ključnih figura u momčadi i vrlo važan faktor u svlačionici.

Unatoč tome što je Gosens doveden iz Atalante, kako bi ga u drugoj polovici sezone izbacio iz udarne momčadi, pozicija na lijevoj strani i dalje je češće Ivanova, nego njegova. Inzaghi bi rado nastavio s Ivanom, ali ostanu li pregovori na ovom, mogao bi ga izgubiti.

Ivan Perišić VIDEO Katastrofa za Inter: Perišić iz auta vratio loptu vrataru, a on je grubo pogriješio divider

Loptica je sad u Perišićevu terenu, pristane li na Interovu ponudu, može ostati još sigurno godinu dana, a možda i dvije ili promijeniti sredinu. Iako mu je 33 godine još privlači interes iz inozemstva, a na stolu mu je i Hajdukov projekt.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider