Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubili Scudetto?!

VIDEO Katastrofa za Inter: Perišić iz auta vratio loptu vrataru, a on je grubo pogriješio

Inter je poražen kod Bologne u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

U zaostaloj utakmici 20. kola Serie A Bologna je pobijedila Inter s 2:1, a pogodak vrijedan preokreta i sva tri boda još dugo će se prepričavati.

Igrala se 81. minuta utakmice, kada je dosuđen aut za Inter na lijevoj strani, loptu je uzeo Ivan Perišić i u nedostatku pravih rješenja u igri prema naprijed poželio ju je vratiti svojem vrataru.

To se pokazalo kao loša odluka jer je Andrei Radu, 25-godišnji Rumunj koji je bio na golu Intera, reagirao traljavo, umjesto ispucavanja promašio je loptu, a taj poklon svesrdno je prihvatio Nicola Sansone. Napadač Bologne samo je s gol-linije poslao loptu u mrežu za veliko slavlje na tribinama i nevjericu u redovima gostiju.

Tragikomičnu situaciju poslije Perišićeva izvođenja auta pogledajte OVDJE.

Bologna se do kraja susreta branila i obranila, a Inter je doživio poraz i ostao na drugom mjestu s dva boda zaostatka za gradskim rivalom Milanom.

Za Nerazzurre je sve krenulo sjajno, Perišić ih je fantastičnim udarcem doveo u vodstvo već u trećoj minuti. Međutim, sredinom prvog dijela Marko Arnautović je izjednačio, a pobjednika je odlučila ova nevjerojatna pogreška Interova vratara Radua.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider