Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
direktne optužbe

U Splitu uoči izbora u Hajduku osvanule poruke ljudima koji su htjeli ''voditi'' klub

Na splitskim su nadvožnjacima osvanule poruke za članove aktualnog Nadzornog odbora.

Poruke Nadzornom odboru Hajduka

U Hajduku se uskoro spremaju promjene jer se u prosincu održavaju redovni izbori na kojima članovi kluba biraju Nadzorni odbor. To tijelo pak mora nadzirati rad uprave kojom je trenutno na čelu predsjednik Jasmin Huljaj.

Aktualnim članovima Nadzornog odbora zamjera se, između ostalog, što po mišljenju mnogih svoju funkciju nisu shvatili kao ulogu nadzornika već upravitelja. To su javno i ponovili novoizabrani čelnici udruge Naš Hajduk u kojoj su nedavno također provedeni izbori, ali i sam predsjednik Huljaj.

"Htio bih da u Nadzornom odboru budu kvalitetni ljudi koji mogu dati svoj doprinos Hajduku i koji imaju iskustvo te koji prvenstveno trebaju nadzirati i odobravati smjernice i strategiju kluba, a mnogo manje upravljati njime. Moj prioritetni zadatak je upravljanje klubom.''

Na nekim su splitskim nadvožnjacima opet osvanule poruke. Ovaj put bile su usmjerene protiv još uvijek aktualnog Nadzornog odbora. Jasno je koga Torcida krivi za teško stanje u Hajduku, a neki su čak prozvani imenom i prezimenom od strane autora poruka.

Poruke Nadzornom odboru Hajduka Poruke Nadzornom odboru Hajduka

Poruke Nadzornom odboru Hajduka Poruke Nadzornom odboru Hajduka

Poruke Nadzornom odboru Hajduka Poruke Nadzornom odboru Hajduka
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider