Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koronavirus zaustavlja nogomet

Počele odgode i u Španjolskoj, igrači se bune: Realov prvotimac ironično se oglasio

Nepotpuna suspenzija nogometa u Španjolskoj izazvala je brojne reakcije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Italiji, europskom žarištu koronavirusa, neće biti nogometa sve do 3. travnja. U sličnom smjeru kreće se i Španjolska gdje je odgođeno finale Kupa i sve lige osim prve i druge.

U dva najviša ranga španjolskog nogometa (zasad) neće biti gledatelja na sljedeća dva kola, a takva odluka nije baš popularna među igračima.

"Igrači, treneri i članovi stožera iz prve i druge lige su imuni?", zapitao se Realov desni bek Dani Carvajal na Instagramu. Ima i onih koji smatraju da nogomet bez navijača nema smisla.

gol expired Liverpool ispao: Atletico preživio nemoguće, pa u produžetku zabio tri gola i eliminirao prvaka Europe! divider

"Razumijemo potrebu da se izbjegnu velika okupljanja zbog rizika koji to donosi. To je rizik koji se neće zaobići samo tako da na utakmicama neće biti navijača. Smatramo da igrati iza zatvorenih vrata nekoliko tjedana narušava smisao sportskih natjecanja'', stoji u priopćenju Udruge španjolskih nogometaša, koja je pozvala na suspenziju svih nogometnih natjecanja.

"Nogomet je kontaktni sport i rizik zaraze je velik. Igrači kašlju, pljuju i u kontaktu su. Drugo, nogomet je spektakl, strast i osjećaj. Igrati bez navijača prazno je i tužno. Najbolja mjera bila bi odgoda dok se sve ne normalizira", rekao je trener Real Zaragoze Victor Fernandez.

gol expired Nastavlja se kaos u Europskoj ligi: Nogometaši Rome nisu ni otputovali na utakmicu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider