Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima zeleno svjetlo

VIDEO Dinamova alternativa u slučaju početka izgradnje novog stadiona: Taj projekt ima sve potrebne dozvole

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu potegnula se rasprava o izgradnji novih stadiona u Hrvatskoj.

Tema izgradnje novih stadiona u Hrvatskoj već je dugo lajtmotiv mnogih kafanskih rasprava pa je samo logično da se ona potegnula i u 13. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Iz ove perspektive čini se kako će postaviti kamen temeljac biti najlakši dio, prije toga treba se pohrvati s nizom problema, a u slučaju hrvatskog prvaka Dinama prvi problem bi bio – gdje će Modri igrati dok se novi stadion bude gradio.

"Konkretno u Dinamovu slučaju treba se smisliti alternativa dok se Maksimir ili što god već napravi na toj lokaciji, odnosno dok se ne riješe sve te imovinsko pravne zavrzlame. Zanimljivo je da već nekoliko godina postoji projekt stadiona u Sesvetama“, započeo je Ivan Ljubić.

"Još početkom 2021. godine moglo se pročitati o ovom projektu. U Sesvetskoj Dolini već se sutra može početi graditi ovakav stadion. To je stadion kapaciteta 8000 sjedećih mjesta i koštao bi oko 10 milijuna eura. To je jedini sportski projekt koji ima apsolutno sve dozvole.“

"Jedno je početi graditi, a drugo je doći do točke da krene izgradnja. Ovaj projekt ima zeleno svjetlo i tamo se može početi graditi već sutra. To je jedna od alternativa za Dinamo, koji bi mogao preseliti u Sesvete, a mjesto Sesvete već sad imaju 80 tisuća stanovnika“, podvukao je.

Više o ovoj temi, ali i o svim ostalim domaćim nogometnim aktualnostima pogledajte u 13. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider