Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na Rujevici optimistični

Reakcije iz Rijeke: ''Ova generacija nemoguće može pretvoriti u moguće''

Unatoč teškom ždrijebu iz Rijeke stižu optimistične poruke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je izvukla, po renomeu i koeficijentu, najtežeg mogućeg protivnika u play-offu Lige prvaka – grčkog prvaka Olympiakosa. No, u Rijeci su optimistični, a prve reakcije ponudio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

''Da, nismo imali sreće, izvukli smo najjačeg protivnika. I Salzburg je bio jak, što znači da nas zaista idu ta izvlačenja. Ali, izbacili smo Salzburg, napravili jedno malo čudo i ne vidim razlog zašto ne bismo napravili još jedno'', rekao je Mance za Radio Rijeku.

''Sada slijedi detaljna analiza protivnika. Otkuda prijeti najveća opasnost i gdje su najslabiji. Znamo svi o kakvoj se velikoj momčadi radi, sedam puta zaredom bili su prvaci Grčke, a osvojili su 50-ak naslova prvaka. To su impresivne brojke s kakvima se malo koji klub na svijetu može pohvaliti."

"Isto tako, to je klub enormno visokog proračuna i mogu kupiti igrača kojeg god požele. Međutim, Kek i ova generacija igrača već su nekoliko puta pokazali da i nemoguće mogu pretvoriti u moguće. Imamo se pravo nadati i postavit ćemo se kao prvaci Hrvatske'', dodao je.

Olympiakos je neupitni vladar Grčke već sedam godina. Ukupno su osvojili 44 naslova i 27 kupova. Prvi susret na rasporedu je 16. kolovoza u Pireju, a uzvrat je na Rujevici 22. kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider