Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žale se FIFA-i

U Parizu ljutiti na Messija: "Ne pristajemo na to. Samo dođe i ode, a ima problema"

PSG je nevoljko pustio Messija na novu reprezentativnu akciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova zategnuta situacija na Parku prinčeva. Francuski mediji pišu da je PSG nevoljko morao prihvatiti da Lionel Messi i Leandro Paredes otputuju u Argentinu unatoč tome što su ozlijeđeni ili nisu dovoljno oporavljeni.

PSG im nije mogao zabraniti odlazak iako je pokušao složenost situacije izložiti FIFA-i, no akcija nije uspjela. Treneru Pochettinu, dakle, ne preostaje ništa drugo nego to prihvatiti i nadati se da će se vratiti u dobroj formi.

gol expired Xavijevo prvo pojačanje na klupi Barcelone: Novu eru na Camp Nouu otvara neočekivanim potezom divider

Međutim, Parižani su se javno požalili:

"Ne pristajemo na to da samo tako puštamo igrače koji se ne osjećaju dobro ili koji su u fazi rehabilitacije, a da u isto vrijeme odlaze igrati za svoje reprezentacije. To nema logike, to bi moralo biti bolje uređeno FIFA-inim uredbama", protestirao je sportski direktor PSG-a Leonardo, koji se očito boji mogućih posljedica i rizika kojem se izlaže ponajprije Messi.

Prije nekoliko tjedana Leonardo se već oglasio u medijima kako bi se požalio da je Messi proveo više vremena s reprezentacijom Argentine nego u Parizu:

"Samo dođe i ode, a sada ima problema s mišićima", rekao je tada.

Dva tjedna nakon tih riječi Messi se opet vraća u Argentinu kako bi sudjelovao u važnim kvalifikacijskim utakmicama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru. U isto vrijeme Messi je propustio nekoliko važnih utakmica za PSG, a to se, očito, ne sviđa Parižanima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider