Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa vi pjevajte

U Novom Sadu opet prekinuta utakmica zbog skandiranja ''pola Mađar, pola ustaša''

Navijači Partizana ne prestaju s pjesmom zbog koje je opet prekinuta utakmica protiv Vojvodine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvenstvena utakmica u susjednoj Srbiji između Vojvodine i Partizana prekinuta je zbog skandiranja gostujućih navijača. Sudac je poslao igrače u svlačionicu, a iz nje su se vratili nakon 15 minuta te je utakmica ipak nastavljena.

Radi se o još jednom slučaju skandiranja koji je postao trademark za utakmicu ovih dvaju klubova. Suci su i ranijih sezona prekidali ovaj susret zbog pjesme ''Pola Mađar, pola ustaša'', koju Grobari pjevaju domaćim navijačima.

Srpski mediji pišu da su navijači Partizana, iako podijeljeni na tri skupine koje su imale fizičke okršaje i prije ove utakmice, zajedno pjevali ovu podrugljivu pjesmu. Igrači Partizana Zoran Tošić i Vladimir Stojković pokušali su zaustaviti skandiranje i pjesmu, ali bezuspješno, pa je sudac poslao igrače u svlačionicu sredinom drugog dijela utakmice.

Radi se o pjesmi koju navijači Partizana već dugi niz godina pjevaju na dvobojima s Vojvodinom zbog prelaska jednog od vođa Grobara u redove novosadske navijačke skupine Firma. No cijela je stvar davno prešla okvire navijačkog prepucavanja zbog nacionalnih konotacija, što je itekako osjetljivo pitanje u Vojvodini.

Partizan očekuje nova kazna jer je prošle godine zbog iste pjesme kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja.

Novi skandal zbog atraktivnih djevojaka na utrkama: ''Moraju imati grudi veličine 95 ili 100'' MotoGP grid djevojke (Foto: AFP) MotoGP grid djevojke (Foto: AFP) MotoGP grid djevojke (Foto: AFP) +12 MotoGP grid djevojke (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider