Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a pogledajte što ga čeka

U Madridu zabrinuti: Modrić nije Modrić već neko vrijeme

Motor Real Madrida nije na svojoj razini, piše madridski sportski list As.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane je zabrinut za Luku Modrića. Tako barem tvrdi sportski list blizak ''kraljevskom dvoru'' odnosno Santiago Bernabeuu. Hrvatski veznjak stigao je na okupljanje reprezentacije koja u petak igra važnu utakmicu protiv Ukrajine, a Lukina se igra pomno analizirala u Asu.

Da nije sve kako treba, pokazuje i potez Zidanea s utakmice na San Mamesu kada je izvadio Modrića iz igre nakon sat vremena. Real je vodio 1:0, Zizou je uveo krilnog napadača Lucasa Vasqueza pa malo čudi njegovo objašnjenje kako je tim potezom htio uvesti ravnotežu u obrambenim zadacima. Tri minute kasnije Real je primio gol.

Da je htio pojačati obrambene redove u vezi onda bi valjda prije izvadio Tonija Kroosa koji je u toj fazi igre manje učinkovit od Luke. Hrvatski je veznjak igrao pola sata manje u Bilbauu, ali je osvojio duplo više lopti od Nijemca.

Padaju Modrićeve brojke

Zidane je očito imalo plan malo odmoriti našeg nogometaša. Modrić nije Modrić već nekih mjesec i pol, piše As i dodaje kako mu pada postotak točno dodanih lopti, dok se povećava broj izgubljenih lopti po utakmici.

U Madridu su zabrinuti zbog fizičkog stanja svog ponajboljeg nogometaša koji se prije dva mjeseca ozlijedio. Nije bilo ništa ozbiljno već se radilo o zamoru materijala. Bedreni mišić desne noge opet mu je stvarao probleme i Zidane se boji istog scenarija. Zato se Modrić zadnjih tjedana mogao vidjeti na klupi više nego inače. Sjećamo se kako nije ulazio u kiksu protiv Las Palmasa, a još četiri puta je bio zamijenjen.

Nadaju se u Madridu kako Čačić baš neće koristiti najboljeg hrvatskog nogometaša i u prijateljskom susretu u Estoniji koji se igra sljedećeg utorka. Moguće je i da su okrenuli broj našeg izbornika ili mu jednostavno poslali molbu putem samog Luke koji će imati priliku za odmor i nakon povratka u Španjolsku.

Real očekuje ludnica

Raspored Reala donosi ludi travanj. Za početak dva lakša ogleda protiv Alavesa (2.4.) i Leganesa (5.4.), a onda kreće. Prvo na Santiago Bernabeu stiže gradski rival Atletico (8.4.), pa četiri dana kasnije Modrić i društvo igraju kod Bayerna (12.4.). Gostovanje u Gijonu (15.4.) bit će ''mali odmor'' prije uzvrata protiv Bayerna (18.4.) i El Clasica (23.4.)

U travnju će se prelomiti možda i cijela sezona, a ozljede bi mogle poremetiti planove Zinedinea Zidanea. Zato se ne trebamo čuditi ako u tom periodu bude i ponekih scena koje smo vidjeli u Bilbau kada je Cristiano Ronaldo opsovao nakon što je izvađen iz igre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider