Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki ponos

U Livnu suze radosnice: Roditelji Zlatka Dalića otvorili srce reporteru Nove TV

S nestrpljenjem se čekala utakmica i u izbornikovu rodnom Livnu, pa i njegovu domu. Roditelji Zlatka Dalića u uspjeh ne dvoje, vjeruju kako je reprezentaciju dobro pripremio. Pred kamerom Nove TV emocije nisu skrivali.

Galerija Kata Dalić (Dnevnik.hr) Roditelji izbornika Zlatka Dalića (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Dalić (Dnevnik.hr)

Tata Ivan i mama Kata u razgovoru s reporterom Nove TV Mariom Juričem otkrili su kakav je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i što ovaj uspjeh znači njegovom rodnom Livnu.

Na pitanje po čemu je poseban, Ivan kaže: ''Po svojoj dobroti, mirnoći, dobrom ponašanju i izvršavanju zadataka. Pažljiv je, sa svakim može, svatko ga hoće prihvatiti, hoće svakome pomoći.'' Dodaje da je ''biti otac takvog čovjeka veliki plus''.

''Ponekad ima suza i emocija, ima ih i sad'', rekao je Ivan sa suzom u oku.

Svi žele znati u čemu je ključ ovog velikog uspjeha. ''Sprema se za svoj posao, bit će dobar uspjeh. Priprema se za prvaka i vjerujem da je pripremio momke, ljudski i radio je na tome i radi uvijek na tome. Momci ga poštuju'', istaknuo je Ivan.

Utakmicu će, kaže gledati kod kuće jer ne voli gužvu i buku. S njim će biti supruga Kata koja također ne može sakriti ponos na svog Zlatka.

''Samo želim da se on ne živcira'', poručuje Kata. Zadnji put se s njim čula, kaže, prije dva,tri dana. Tada joj je rekao da je dobro i da je smiren, što ju je umirilo.

Po čemu je Zlatko Dalić najbolji na svijetu? ''Po tome što je tih, miran i skroman'', rekla je Kata. Iako je, kaže bila stroga na njega, on se nikada nije naljutio.

Cijeli razgovor s izbornikovim roditeljima možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider