Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SPREMA SE POSUDBA

U Liverpool bi ovog ljeta moglo sletjeti veliko pojačanje iz Real Madrida

Liverpool je vjerojatno ostao bez mogućnosti dovođenja Judea Bellingham, no upravo bi im situacija oko Bellinghama mogla donijeti veliko pojačanje.

Tchouameni i Camavinga (Foto: Profimedia)

Iako su pred kraj sezone podigli formu i vratili se u borbu za nastup u Ligi prvaka iduće sezone, u Liverpoolu nikako ne mogu biti zadovoljni te je jasno kako će se za iduću sezonu tražiti pojačanja.

Najveća želja bio im je Jude Bellingham, no utrku za veznjaka Borussije Dortmund su izgubili. Čini se kako je engleski reprezentativac završiti u Real Madridu.

Dolazak Bellinghama pravi gužvu u Realu

No, upravo taj posao Reala mogao bi Redsima donijeti veliko pojačanje. Naime, dolazak Bellinghama u Real, zajedno s ostankom Modrića i Kroosa još jednu sezonu, dovesti će to previše kvalitetnih veznjaka u konkurenciji.

Tako bi Aurelien Tchouameni, koji je već bio velika želja Jürgena Kloppa, mogao završiti na godinu dana u Liverpoolu. Prema informacijama s kojima raspolaže Four Four Two, to bi se moglo dogoditi, odnosno prvi razgovori već se vode.

Tchouameni je bio veliko Realovo pojačanje prošlog ljeta, no na kraju je ovaj 80 milijuna eura plaćeni 23-godišnjak završio u rotaciji. Odigrao je 44 utakmice, no tek dvije trećine je krenuo u udarnom sastavu, dok je većinu najvećih derbija priliku dobivao s klupe.

Dolazak Bellinghama bi mu svakako dodatno smanjio minutažu pa bi Francuz, dok Modrić i Kroos ne završe svoje karijere u Realu, mogao zaigrati negdje drugdje, najvjerojatnije u Liverpoolu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider