Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zajec uzvratio

U Dinamu neugodno iznenađeni: Suđenje na utakmici Hajduka i Slavena diže buru

Velimir Zajec, predsjednik Dinama, oglasio se na društvenim mrežama i komentirao izjave čelnika i trenera Slaven Belupa…

Dinamo Zagreb (Foto: GOL.hr)

Predsjednik Dinama Velimir Zajec reagirao je putem društvenih mreža na izjave čelnika Slaven Belupa Roberta Markulina, a koje je dao nakon poraza (2:1) koprivničkog kluba protiv Hajduka u Splitu u 1. kolu HNL-a.

Igrači Dinama slave gol Slavlje u Maksimiru: Veliki povratak Dinamove tvornice talenata, 'kombinatori' izbačeni iz igre divider

Farmaceuti su se žalili na suđenje, smatraju da im je poništen regularan pogodak pri rezultatu 2:1 za Hajduk.

"Neugodno sam iznenađen što kolega Robert Markulin kao predsjednik Slaven Belupa već nekoliko puta, komentirajući suđenje na utakmici 1. kola HNL-a između Hajduka i njihovog kluba, pokušava u svoju borbu uvući i Dinamo.

Ne znam što će mu, kao ni njegovom treneru koji je krenuo s time u izjavama nakon utakmice, pomoći nametanje tog krivog konteksta i uvlačenje našeg kluba u nešto s čime, jasno je svima, nemamo nikakve veze.

Otkad smo preuzeli odgovornost za vođenje kluba od novog vodstva niste čuli komentiranje sudačkih odluka ne samo na utakmicama Dinama, već i na ostalim utakmicama, te će tako biti i u budućnosti", konstatirao je Zajec.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?