Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puževim koracima

Tvrdi pregovori Dinama i Trabzona: Turci objavili koliku plaću Petković želi

Bruno Petković na meti je Trabzonspora već duže vrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska kolonija u Trabzonu mogla bi uskoro dobiti pojačanje, Dinamo i Trabzonspor očito već dugo razglabaju o transferu hrvatskog reprezentativca.

Jučer je izašla vijest da Dinamo neće pristati na manje od četiri milijuna eura za Petkovića, ali i da Turci nisu voljni toliko platiti.

Hrvatska mlada reprezentacija Iznenađenje sezone: Evo koga Osijek žarko želi i jesu li mladi Vatreni prava pojačanja za Dinamo divider

Danas je turski novinar Yunus Emre Sel objavio koliku plaću Petković želi u klubu s Crnog mora. Petkoviću ističe ugovor s Modrima sljedeće ljeto, navodno je zatražio povećanje plaće kako bi produžio ugovor, ali Šimić i društvo očito nemaju tu namjeru.

''Bruno Petković očekuje dva milijuna eura godišnje od Trabzonspora. Klub nije spreman dati toliko novca hrvatskom napadaču'', napisao je Sel pa dodao da su pregovori između klubova u tijeku:

''Dinamu također ne odgovara Trabzonsporova ponuda koja uključuje plaćanje odštete na više rata'', tvrde Turci.

Arda Guler Real predstavio čudo od djeteta: "Za mene je Modrić najbolji veznjak na svijetu" divider

Očito da je Bjeličin klub zagrizao za Petkovića, ali i da su spremni na sve kako bi uštedili koji euro. Hrvatskom napadaču ugovor traje do lipnja sljedeće godine, a osim Trabzonspora ne spominje se pretjeran interes za 29-godišnjaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider