Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obožava kapetana Vatrenih

Real predstavio čudo od djeteta: "Za mene je Modrić najbolji veznjak na svijetu"

Arda Güler nakon potpisa za Real Madrid iskazao je veliko poštovanje prema Luki Modriću.

Arda Guler (Foto: Afp)

Arda Güler službeno je predstavljen kao novi igrač Real Madrida. 18-godišnje čudo od djeteta stiže iz turskog Trabzonspora za odštetu od 20 milijuna eura, a s madridskim klubom potpisao je ugovor do ljeta 2029. godine.

Iako je bio na radaru nekolicine europskih klubova, između ostalog spominjala se Barcelona, odabrao je Real, a čini se da je tome pridonio i hrvatski kapetan Luka Modrić.

"Dobio sam informaciju da je Luka Modrić nazvao Ardu i rekao mu kako je ovo njegova posljednja sezona i da mu namjerava ostaviti svoj dres", napisao je cijenjeni turski novinar Volkan Demir prije nekoliko dana na Twitteru.

Mihael Žaper Napeta situacija u Osijeku: Uprava ne želi popustiti Žaperu divider

Na službenom je predstavljanju turski nogometaš osvojio srca španjolske nogometne javnosti kada je utješio svoju majku koja je pustila suzu radosnicu, a samo koji trenutak kasnije sve je nasmijao.

Dok je Florentino Perez držao govor pred novinarima, Güler je ustao sa svog mjesta i krenuo prema pozornici. No ubrzo je shvatio da predsjednik Reala još nije završio s govorom. Strpljivo je pričekao da završi, a onda je odgovarao na pitanja novinara.

Luka Modrić Talijani pronašli staru Modrićevu fotografiju u "čudnom" dresu i oduševili se: "Nismo znali da je igrao za naš klub“ divider

Dakako, neizbježno je bilo pitanje o hrvatskom kapetanu, za kojeg mladi turski nogometaš ima samo riječi hvale:

"Za mene je Luka Modrić najbolji veznjak na svijetu i mislim da ću puno toga naučiti od njega", kazao je 18-godišnji turski nogometaš, koji želi ostati u klubu, a ne ići na posudbu.

Hoće li se uspjeti izboriti za minutažu pored toliko poznatih imena u središnjem redu, teško je reći, no sve je na njemu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider