Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koriste situaciju

Stiže nova ponuda za Rakitića? Njegove riječi odjeknule su Europom, mogao bi napustiti Barcu

Hrvatski veznjak mogao bi se ponovno naći na meti drugih klubova.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Meni je jako neugodno, teško, navikao sam da igram. Sad se to malo promijenilo. Znam kakva je situacija. Da budem iskren, ne mogu to razumjeti. Jedva čekam vratiti se na teren. Sretan sam što imam fantastičnu obitelj, kada dođem kući prijeđem preko svega. Želim igrati nogomet, bacati se, isprljati se…'', rekao je Ivan Rakitić na press-konferenciji uoči utakmice Hrvatska – Mađarska.

Njegove riječi nisu odjeknule samo u Hrvatskoj, nego i diljem Europe. Razni strani mediji prenose njegove riječi i bave se spekulacijama o mogućem napuštanu Barcelone.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mandžo ''postigao verbalni dogovor'' za transfer u siječnju: Postaje prvi Hrvat u slavnom klubu divider

Iako je Rakitić kasnije dodao da se nada izboriti se za mjesto u Barceloni, nije isključeno da će netko pokušati iskoristiti njegovu trenutačno nezavidnu situaciju i dovesti ga u svoje redove.

Rakitićeve riječi posebno su odjeknule u Italiji, ponajviše zbog prijašnjeg interesa tamošnjih klubova za njegovim uslugama.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Tuttosport u tiskanom izdanju piše kako bi Inter mogao ponovno pokušati dovesti Rakitića u siječnju, dok u digitalnom izdanju ovaj torinski list šalje poruku Juventusu: ''Slušajte Rakitića“. Očigledno smatraju da bi i ''njihov'' Juventus mogao pojačati vezni red na zimu.

Vidjet ćemo kakav će biti rasplet Rakitićeve situacije u Barceloni, zasad je fokusiran na reprezentaciju. Po zadnjim najavama, na Poljudu bi trebao zaigrati od prve minute.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider