Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve vodi FIFA-in agent

Talijani najavljuju veliki transfer: Tri kluba iz Serie A žele najvrjednijeg nogometaša Hajduka

Do kraja ljetnog prijelaznog roka ostala su još tri tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda ima tek 19 godina (u studenom će proslaviti 20. rođendan) Mario Vušković igra svoju treću seniorsku sezonu u Hajduku.

Ovaj talentirani stoper odavno je na meti inozemnih klubova, spazili su ga mnogi još dok je igrao u omladinskom pogonu na Poljudu, a čini se kako je sada, poslije dvije godine i ukupno 48 nastupa (tri pogotka, dvije asistencije) u seniorskoj konkurenciji, došlo vrijeme za njegov transfer.

Vušković, koji je prema Transfermarktu tržišno najvrijedniji igrač Hajduka (procijenjen je na šest i pol milijuna eura), prije nekoliko tjedana bio je povezivan s prelaskom u Celtic, ali Škoti nisu htjeli platili onoliko koliko su Splićani tražili. No, sada bi ovaj hrvatski U-21 reprezentativac mogao tamo odakle je najčešće i dolazio interes za njegovim dovođenjem - u Italiju.

Kako piše TUTTOmercatoWEB, tri kluba iz Serie A žele ga dovesti u svoje redove.

Radi se o Atalanti, Sassuolu i Torinu, na čijoj je klupi odnedavno Splićanin Ivan Jurić.

Talijani hvale Vuškovićevo čitanje igre, ističu kako je dobar u igri glavom i ima jako dobru tehniku za svoju poziciju. Cijeli posao vodi menadžer s FIFA-inom licencom Davide Bellantone, pratit ćemo na koji će način biti finiširani pregovori...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider