Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbio velikana

Dominik Livaković odabrao gdje želi nastaviti karijeru

Dominik Livaković eliminirao je Galatasaray jer želi u Španjolsku, a tamo će između Villarreala i Real Sociedada izabrati taj prvi klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedinica Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković odlučio je gdje će nastaviti karijeru, pišu turski mediji prenoseći izvore iz Španjolske. Odbio je Galatasaray jer želi u Španjolsku.

S Pireneja ga zovu Villarreal i Real Sociedad. Prvi su dugo u čekaonici, a drugi su svježe u nju ušetali. Španjolski mediji pišu kako je odlučio testirati se u La Ligi i kako mu financije nisu najbitnije. Villarreal je navodno najbliži izazovu koji traži.

Dominik Livaković Livaković korak bliže odlasku iz Dinama: Predsjednik Galatasaraya stupio u pregovore s Dinamom! divider

"Važno mi je jedino biti jedinica", često je isticao na pitanje gdje bi želio nastaviti karijeru.

Stoga, Žuta podmornica zvuči kao sjajna opcija jer su ostali na samo jednom "ozbiljnom golmanu" po odlasku Geronima Rullija u Ajax, ali iskusni Pepe Reina ne djeluje kao da će još dugo profesionalno igrati nogomet jer je već zagazio u peto desetljeće života.

Dominik Livaković Dominik Livaković na odlasku iz Dinama? Španjolski mediji otkrili tko ga želi dovesti divider

Sve što Livi sad treba učiniti da bi ugrabio njegovu jedinicu jest naučiti španjolski, a Villarreal uplatiti 10 milijuna eura, ako ne želi natezanje s Modrima oko odštete. Trenutačna mu je tržišna vrijednost 14 milijuna eura pa se iz ove perspektive za Španjolce to čini kao dobar posao, međutim kako mu za nešto više od godinu dana istječe ugovor, hrvatski prvak pustit će ga i za manji iznos naljeto, kad može otići.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider