Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađenje na popisu

Turski izbornik objavio popis: Bivši igrač Hajduka prijeti Vatrenima

Turska i Hrvatska igraju 28. ožujka, a utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Stefan Kuntz (Foto: Afp)

Stefan Kuntz, izbornik Turske objavio je popis 28 igrača za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024.  Turska prvo gostuje kod Armenije 25. ožujka, a tri dana kasnije ugostit će Hrvatsku. To možete pratiti u izvranom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Zanimljivo, na popisu se nalazi Umut Nayir, bivši napadač Hajduka koji je na Poljudu proveo šest mjeseci na posudbi iz Bešiktaša. Za splitsku momčad odigrao je 26 utakmica i upisao šest pogodaka i jednu asistenciju.

Nakon epizode na Poljudu vratio se u Tursku, a sada nosi dres Umraniyespora. Ove je sezone u sjajnoj golgeterskoj formi, zabio je deset pogodaka u 20 prvenstvenih nastupa.

Popis igrača turske nogometne reprezentacije:

Vratari: Altay Bayindir, Mert Gunok, Ugurcan Cakir

Braniči: Onur Bulut, Zeki Celik, Abdulkerim Bardakci, Cenz Ozkacar, Caglar Soyuncu, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Ayedin, Tayyip Talha Sanuc, Eren Elmali, Ferdi Kadioglu

Veznjaci i napadači: Abdulkadir Omur, Baris Alper Yilmaz, Cengiz Under, Arda Guler, Hakan Calhanoglu, Ismail Yuksek, Mehmet Can Aydin, Orkun Kokcu, Salih Ozcan, Irfan Can Kahveci, Kerem Akturkoglu, Cenk Tosun, Enes Unal, Umut Nayir

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider