Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
štimcu baš i ne ide

Bivši trener Hajduka je senzacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Turkmenistan Ante Miše vodeća je reprezentacija kvalifikacijske skupine za odlazak na Svjetsko prvenstvo, dok je Indija Igora Štimca ispala iz svih kombinacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Indije koju s izborničke klupe vodi Igor Štimac poraženi su u susretu 5. kola drugog stupnja azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Indija je poražena na gostovanju kod Omana s minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na susretu postigao je Al Ghassani u 33. minuti utakmice, nakon što je u 7. promašio kazneni udarac za vodstvo. Bila je to četvrta pobjeda Omana u skupini E, koju predvodi domaćin Svjetskog prvenstva Katar s 13 od maksimalnih 15 bodova. Jedina reprezentacija koja je spriječila Katar da pobijedi bila je - Indija.

gol expired Hrvatska novim preokretom do nove pobjede, u Puli je pala Gruzija! divider

Indija nakon pet odigranih utakmica u skupini ima tek tri boda (tri remija i dva poraza), te je ostala bez šansi za plasman u treći stupanj natjecanja. Naime, ima devet bodova manje od drugoplasiranog Omana, lošiji međusobni omjer, a do kraja su još samo tri kola.

Indija u posljednja tri kola dočekuje Katar i Afganistan, te ide u goste najlošijoj reprezentaciji u skupini - Bangladešu.

gol expired Pogledajte golove u novom preokretu Hrvatske nakon katastrofalne pogreške Kalinića divider

Za razliku od Igor Štimca, Ante Miše na klupi Turkmenistana stoji sjajno. Njegova reprezentacija je vodeća u skupini H, s jednim bodom više od Južne Koreje, ali i utakmicom više.

Turkmenistan je danas slavio protiv Šri Lanke s 2:0, te je preuzeo vodstvo u vrlo izjednačenoj skupini. Južna Koreja ima osam bodova, baš kao i Libanon te Sjeverna Koreja. U tom trokutu Južna Koreja ima susret manje od ostalih reprezentacija.

Do kraja kvalifikacija Mišea očekuju utakmice protiv izravnih konkurenata za plasman u sljedeću rundu - Južne i Sjeverne Koreje u gostima, te Libanona kod kuće.

gol expired Ždrijeb Eura: Vatreni već znaju da neće biti izvučeni u dvije skupine! divider

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider