Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk slao ponude

Turci žele dovesti Mihaela Žapera: Osijek traži milijunski iznos?

Mihael Žaper ima ugovor s Osijekom do ljeta iduće godine.

Mihael Žaper (Foto: Srdjan Vrancic/Cropix)

Cure nove informacije o Mihaelu Žaperu koji se nalazi na izlaznim vratima Osijeka.

Nova HNL sezona se odavno zahuktala, odigrano je šest kola, a dojučerašnji kapetan još uvijek nije upisao ni minute u dresu osječkog sastava. Iako od prošle sezone vuče probleme s ozljedom, sasvim je jasno da broji posljednje dane na Pampasu.

Opus Arena Procurilo ime osječkog stoperskog pojačanja: Iz Italije stiže Portugalac divider

Početkom lipnja zakotrljala se priča o odlasku u Hajduk, no gotovo dva mjeseca kasnije nema pomaka. Sve je zapelo na visini odštete, no čini se da bi ta trakavica napokon mogla biti okončana.

Na Pampas je sletjela nova ponuda, ali iz Turske. Nije poznato o kojem se klubu i iznosu radi, no Osječani za svog kapetana navodno traže 1,5 milijuna eura, piše Glas Slavonije pa dodaje da Hajdukove ponude nisu prelazile ni 500 tisuća eura.

Toma Bašić Talijanski insajder tvrdi: Bivši Vatreni je otpisan, no odbio je ponude iz Liga petice divider

Vrijedi napomenuti da Žaperu ugovor traje do ljeta iduće godine, zbog čega Osijek nema previše prostora za manevar. To znači da već ove zime može sve dogovoriti s novim klubom i otići posve besplatno. Sportski direktor Ivica Kulešević ranije je kazao da su Žaperu ponudili novi ugovor, no malo je vjerojatno da će ga potpisati.

Ipak ljetni prijelazni rok u Hrvatskoj traje sve do 8. rujna, tako da još uvijek ima dovoljno vremena za zaključenje transfera...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider