Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije im sjeo

Turci opleli po Bjelici: ''On je krivi izbor, predsjedniče ispravi svoju pogrešku na vrijeme''

Turci su se raspisali od Nenadu Bjelici i njegovom mandatu na klupi Trabzonspora.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Nenad Bjelica preuzeo je klupu turskog Trabzonspora 18. travnja, malo je reći da je preuzeo vrući krumpir u ruke, a niti prvotni rezultati ne idu mu na ruku.

Bruno Petković Turski list: Sletjela prva ponuda za Brunu Petkovića, želi napustiti Dinamo? divider

 

Prošlogodišnji prvak raspao se ove sezone, trenutno su tek 8. na tablici turske Superlige i miljama daleko od Europe. Bjelica će imati puno posla tijekom ljetnog prijelaznog roka, Mislav Oršić i Bruno Petković ističu se kao velike želje bivšeg stratega Modrih.

Bjelica je na klupi kluba iz Trabzona upisao tri poraza u četiri dosadašnja susreta koja je vodio, a već je krenula paljba po Osječaninu.

''Predsjednik Ertugrul Dogan, koji je preuzeo klub u teškom stanju, pogriješio je s prvim potezom. Govorim o Nenadu Bjelici kao treneru. Ne poznaje turski nogomet ni Trabzonspor, kocka se s momčadi.

Ancelotti i Modrić Poznata Ancelottijeva sudbina na klupi Kraljevskog kluba: Kreće li Real u remont momčadi? divider

Raditi u geografski najzahtjevnijem dijelu Turske i klubu poput Trabzonspora nije za svakoga. Ako ostane, bojim se razmišljati o transferima koje će napraviti. Dragi Dogane, razmisli o svojoj odluci, možeš ju ispraviti na vrijeme'', stoji u tekstu turskog Sporxa.

52-godišnji Bjelica potpisao je ugovor s Trabzonsporom do ljeta 2025. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider