Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legenda živi san

''Tunel'' i gol oduševili brojne navijače: Usain Bolt pomalo impresionirao na treningu Borussije

Legendarni svjetski rekorder Usain Bolt odradio je drugi trening s Borussijom Dortmund.

Galerija Usain Bolt na treningu Borussije Dortmund (Foto: AFP) Usain Bolt na treningu Borussije Dortmund (Foto: AFP) Usain Bolt na treningu Borussije Dortmund (Foto: AFP)

Iako mu je krajnji cilj zaigrati za voljeni Manchester United, Borussia Dortmund napravila je prvi korak i pozvala Usaina Bolta na svoje treninge. Bio je to sjajan marketinški potez njemačkog kluba koji je zbog Bolta opet u fokusu svjetske sportske javnosti.

Svjetski sprinterski rekorder je odradio drugi trening s nogometašima Borussije, prvi otvoren javnost, i svjedoci kažu kako je pomalo impresionirao okupljene. Naravno, trening centar Strobelallee bio je krcat navijačima. Tko ne bi htio gledati Bolta kako igra nogomet.

Nakon zagrijavanja i igre ''ševe'' legendarni atletičar s Jamajke zabio je lijepi pogodak glavom, a uspio je izmamiti novi aplauz 1400 navijača nakon što je gurnuo loptu kroz noge mladom Dariju Scuderiju. Na kraju je i s lakoćom realizirao udarac s bijele točke.

''Bilo je dobro. Zabavio sam se s dečkima, bili su vrlo susretljivi'', rekao je medijima nakon treninga Jamajčanin.

Podsjetimo, 31-godišnji Bolt već godinama javno iskazuje veliku želju zaigrati nogomet na najvećoj sceni. Zasad igra uglavnom na humanitarnim utakmicama, a jedna takva čeka ga opet na Old Traffordu u lipnju.
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider