Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
našalio se sa svijetom

Svi su čekali veliku Boltovu objavu za koga je potpisao, a kad ono… Old Trafford

Usain Bolt nije potpisao niti za jedan nogometni klub, kako su se nadali njegovi obožavatelji.

Usain Bolt (Foto: AFP) (Foto: Usain Bolt)

Usain Bolt jučer je najavio veliku vijest – potpis za jednu nogometnu momčad. Sada je jasno zašto je svjetski rekorder i najveći sprinter svih vremena najavio kako će potpisati za nogometnu momčad, a ne nogometni klub kao što su mediji većinom krivo prenijeli.

Ta nogometna momčad je ona zvijezda u humanitarnoj utakmici Unicef Soccer Aid koja će se u lipnju održati u Manchesteru na stadionu Old Trafford. Upravo je to stadion njegova omiljenog kluba Manchester Uniteda, pa su se oni malo optimističniji nadali kako će ga vidjeti u crvenom dresu.

Kao neka realnija opcija spominjao se južnoafrički klub Mamelodi Sundowns koji je pokušao plaisranjem takvih glasina malo dobiti na pozornosti.

Spominjala se i Borussia Dortmund, gdje bi Bolt trebao trenirati u ožujku, no potpis za neki veliki klub bi, iako samo iz marketinškoh razloga, ipak bila prvorazredna senzacija.

Ovako će Bolt zaigrati na Old Traffordu, ali ne s Pogbom i društvom, nego s Robbiejem Williamsom i ostalim poznatim nogometnim zaljubljenicima iz svijeta filma i glazbe koji će pojačati neke nogometne legende.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider