Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se

Tudoru zviždali, a onda je Marseille razbio goste: Navijačima će se svidjeti njegov odgovor

Igor Tudor sjajno je startao na klupi Marseillea u Ligue 1.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor, koji je ovoga ljeta preuzeo vođenje francuskog doprvaka Marseillea, nakon 4:1 pobjede protiv Reimsa u susretu 1. kola nove sezone bio je suočen s pitanjem o tome što misli o zvižducima na Velodromeu prilikom njegova predstavljanja.

"Kako sam tada još bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći kako su navijači uvijek u pravu jer bez njih nema niti nogometa. Čestitam im na atmosferi koju su stvorili i mogu samo poručiti kako ću svakodnevno raditi za dobrobit momčadi i navijača", diplomatski je odgovorio Tudor.

gol expired Igor Tudor pojačava Marseille: Iz Italije doveo novog igrača divider

Tudor, koji je prošle sezone uspješno vodio talijansku Veronu, u Marseille je stigao nakon što je Argentinac Jorge Sampaoli naprasno napustio klub.

Njegove, za neke tiranske, metode rada na treninzima nisu se svidjele pojedinim zvijezdama u svlačionici o čemu se tamošnji mediji svakodnevno izvještavali.

No javljali su se i igrači koji su medijima rekli kako Tudor nije nikakav tiranin.

O samoj utakmici naš je stručnjak kazao:

"Sretan sam s ovom čistom i zasluženom pobjedom. U prvom smo poluvremenu stalno pritiskali i imali jaki tempo, dok je u nastavku bilo nešto lošije".

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider