Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro mu krenulo

Tudor preporodio Veronu i sad juriša na Juventus: "Novi veliki izazov za nas"

Verona je sezonu otvorila s tri vezana poraza kada je na mjesto trenera došao Tudor. Od tog trenutka Verona ima po tri pobjede i remija te samo jedan poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski trener Igor Tudor zadovoljno je komentirao osvajanje boda njegove Verone kod Udinesea (1-1) u utakmici 10. kola talijanske Serie A.

„Znali smo da će utakmica kod Udinesea biti teška jer smo igrali protiv fizički vrlo moćnog suparnika koji se bori za svaku loptu. Nama je utakmica bila time teža jer je došla vrlo brzo nakon ogleda protiv Lazija. Već smo u pripremi za Lazio i tijekom tog susreta izgubili mnogo energije. Zato sam zadovoljan ovim bodom u Udinama“, rekao je hrvatski trener.

Verona je sezonu otvorila s tri vezana poraza kada je na mjesto trenera došao Tudor. Od tog trenutka Verona ima po tri pobjede i remija te samo jedan poraz. Zanimljivo je navesti kako je Tudorova Verona sve do ove utakmice protiv Udinesea u svakom ligaškom ogledu zabijala dva ili više pogotka po utakmici. Po četiri gola zabila je Speziji i Laziju, po tri Romi i Genoi, a po dva Salernitani i Milanu.

Ujedno se Verona popela do sadašnjeg desetog mjesta na ljestvici.

„U prvom poluvremenu smo bili slabi, ali u nastavku smo odigrali puno bolje. Držali se dogovora i dogurali do jednog boda. Nastavili smo pozitivan niz rezultata. To je najvažnije u ovom natrpanom rasporedu“, poručio je Tudor kojeg sada čeka utakmica protiv „njegovog“ Juventusa.

Naime, veliki dio igračke karijere proveo je u Juventusu, kao što je nedavno tamo obavljao i dužnost pomoćnika na trenerskoj klupi.

„Novi veliki izazov za nas, ali je utakmica protiv Juventusa uvijek u neku ruku fascinantna i posebna. Nadamo se, kao i uvijek, najboljem“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider