Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"Kiks" na startu

Tudor debitirao remijem protiv "fenjeraša", Balić asistirao za vodeći pogodak

Iako je već ispao iz Serie A, Benevento se opet pokazao neugodnim protivnikom, odigrao je remi protiv Tudorovog Udinesea.

Igor Tudor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski trener Igor Tudor u nedjelju je u 35. kolu talijanskog prvenstva debitirao na kormilu Udinesea, koji je u gostima kod zadnjeg Beneventa bio nadomak pobjede, ali su domaćini u 90. minuti zabili za 3-3.

VIDEO Benevento - Udinese 3:3

Iako je već ispao iz Serie A, Benevento se opet pokazao neugodnim protivnikom, kao i kada je u prošlom kolu na San Siru pobijedio Milan sa 1-0. Udinese je poveo u 13. minuti. Andrija Balić je iz slobodnog udarca odlično ubacio u peterac, a Silvan Widmer glavom pogađa mrežu. Benevento je poravnao u 23. golom Nicolasa Viole, ali u 57. minuti ostao je sa igračem manje jer je isključen veznjak Danilo Cataldi. Unatoč tome domaćini u 76. minuti dolaze u vodstvo, strijelac je bio Massimo Coda iz penala.

No, uslijedio je ekspresni preokret, jer je napadač Udinesea Kevin Lasagna zabio dva gola, u 78. i 79. minuti. I kad se činilo da će Udinese stići do važne pobjede u borbi za opstanak, Bacary Sagna je u 90. minuti pogodio za konačnih 3-3.

Udinese je tri boda iznad zone ispadanja i Igora Tudora u posljednja tri kola čeka težak posao kako bi osigurao prvoligaški status. Andrija Balić odigrao je cijeli susret, dok je Stipe Perica, drugi Hrvat u dresu Udinesea, ušao u igru u 82. minuti.

AC Milan je u gostima svladao Bolognu sa 2-1, a Nikola Kalinić ponovno je dobio skromnu minutažu. Trener Milana Gennaro Gattuso uveo ga je u igru tek u 80. minuti.

Branič Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Sampdorije, koja je dobila Cagliari sa 4-1.

Predzadnja Verona sve je bliže ispadanju u drugu ligu, jer je izgubila od SPAL-a sa 1-3. SPAL je sada na 17. mjestu, jedan bod ga dijeli od zone ispadanja

Dan ranije vodeći Juventus je na gostovanju pobijedio Inter sa 3-2 postigavši dva gola u posljednjih pet minuta utakmice. Juve ima četiri boda više od drugoplasiranog Napolija, koji večeras igra protiv Fiorentine.

REZULTATI:

Crotone 4 Trotta (3, 31), Simy (16, 89)
Sassuolo 1 Berardi (45+2-pen)
- - -
Vérona 1 Valoti (13)
SPAL 3 Fares (45+4-ag), Felipe (71), Kurtić (90+3)
- - -
Benevento 3 Viola (23), Coda (76-pen), Sagna (90)
Udinese 3 Widmer (13), Lasagna (78, 79)
- - -
Bologna 1 De Maio (74)
AC Milan 2 Calhanoglu (34), Bonaventura (45+1)
- - -
Atalanta 3 Barrow (16), Cristante (22), Iličić (74)
Genoa 1 Veloso (81)
- - -
Sampdoria 4 Praet (7), Quagliarella (26), Kownacki (45+4), Ramirez (87)
Cagliari 1 Pavoletti (49)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider