Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Stvara buku"

Lukaku naljutio Tuchela: Stameni napadač Chelseaja izbačen iz momčadi

Romelu Lukaku neće biti u postavi Chelseaja u derbiju protiv Liverpoola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni belgijski napadač Romelu Lukaku neće igrati tijekom nedjelje u derbi utakmici Premier lige između Chelseaja i Liverpoola.

Ovaj put razlog nisu ni ozljeda ni pozitivan test na COVID-19, što je Lukaku sve prošao ove sezone, već je trener Chelseaja Thomas Tuchel odlučio izostaviti Lukakua iz momčadi nakon što je nogometaš javno rekao da mu se „ne sviđa situacija kakva je trenutačno u Chelseaju“.

U razgovoru za Sky Sport Lukaku je osim toga govorio kako i dalje osjeća jaku povezanost s Italijom i Interom, za koji je igrao prije Chelseaja te s navijačima Intera. Indirektno je govorio o povratku u Inter, a vrlo brzo nakon toga u medijima mu je odgovorio i sam Tuchel.

„Naravno da mi se takve izjave ne sviđaju. Stvaraju buku koja nam nije potrebna u ovom trenutku. Ako postoji nešto o čemu moramo raspravljati onda to moramo napraviti iza zatvorenih vrata. U naša četiri zida“, rekao je Tuchel koji je na ovaj način kaznio svog prvog napadača.

Chelsea i Liverpool su trenutačno druga i treća momčad na ljestvici Premier lige i pobjednik tog derbi dvoboja ostat će glavna pratnja vodećeg Manchester Cityja.

Lukaku je ove sezone za Chelsea, u 18 nastupa u svim natjecanjima, postigao sedam pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider