Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najbolje plaćena u ligi

Svi su se pitali tko je ljepotica kraj Mbappea na dodjeli Zlatne lopte: Nova zvijezda poznatog oca

Američka nogometašica Trinity Rodman zasjala je na dodjeli Zlatne lopte.

Galerija Trinity Rodman Trinity Rodman Trinity Rodman +5 Trinity Rodman

Ovogodišnja se svečanost dodjele Zlatne lopte održala dosta ranije nego prijašnjih godina. Razlog nije samo Svjetsko prvenstvo, koje je nogometni raspored okrenulo naopako, već i promjena u samim pravilima. Najpoznatiji se nogometni trofej u individualnoj kategoriji sada dodjeljuje za sezonu, a ne više za proteklu godinu.

Tako je za sezonu 2021./2022. kao najbolji svjetski nogometaš laureat bio posve zasluženo Karim Benzema, koji je najzaslužniji za nevjerojatnu sezonu Real Madrida.

Toni Kroos Jedna odluka mnoge je iznenadila: Toni Kroos sprda se sa Zlatnom loptom divider

Na samoj gala večeri Ballon d'Ora uvijek ima nekih popratnih zanimljivosti, a jedna od takvih ovaj je put bilo veliko zanimanje za jednu nogometašicu koja je sjedila kraj Kyliana Mbappea, koji je ispred dvorane zaradio zvižduke Parižana.

Mnogi su pomislili da se radi o njegovoj pratnji, ali ljepotica pokraj francuske zvijezde bila je sjajna mlada nogometašica.

Trinity Rodman plijeni pozornost na terenu i izvan njega

Radi se o Amerikanki Trinity Rodman, koja ima tek 20 godina i proglašena je najboljom mladom nogometašicom u SAD-u, a bila je i nominirana za žensku dobitnicu Zlatne lopte, koju je osvojila Alexia Putellas iz Barcelone.

''Ne mogu da vjerovati da sam nominirana. Činjenica da ću biti u blizini nevjerojatnih igrača, nema veze što sam nominirana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san. Puno se toga dogodilo do sada i možete samo sanjati, ali mislim da ću samo nastaviti gurati naprijed i da ću dati sve od sebe'', poručila je uoči ceremonije.

Trinity Rodman ujedno je i kći velike NBA legende Dennisa Rodmana. Ona je trenutačno najbolje plaćena nogometašica u Americi, a prije dvije godine postala je najmlađa draftirana igračica u povijesti.

Trinity Rodman Trinity Rodman (Foto: Afp)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider