Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su kritični

VIDEO Pogledajte kako je Mbappe dočekan u svom Parizu, nije mu bilo svejedno

Kylian Mbappe je šesti najbolji nogometš u izboru za Zlatnu loptu.

Kylian Mbappe (Foto: Twitter/Ballon d'Or/Screenshot)

Na svečanu dodjelu Zlatne lopte stigao je veliki broj nogometnih zvijezda, a jedan od njih dobio je dočeka kakav se nije mogao nadati. Kylian Mbappe, zvijezda PSG-a i francuske nogometne reprezentacije dočekana je salvom zvižduka na crvenom tepihu u Parizu.

Upravo je francuski golgeter posljednjih tjedana punio novinske stupce jer je, navodno, zatražio odlazak iz pariškog kluba, i to već ove zime zbog neispunjenih obećanja klupskih čelnika.

To je izazvalo opće čuđenje u nogometnoj zajednici, posebno među navijačima PSG-a, jer je Mbappe tek ljetos potpisao novi ugovor, i to nakon višemjesečne trakavice oko transfera u Real Madrid.

Toni Kroos Jedna odluka mnoge je iznenadila: Toni Kroos sprda se sa Zlatnom loptom divider

Ipak francuski je napadač odlučio stati na kraj neprovjerenim glasinama i sve odlučno demantirao nakon pobjede u francuskoj Ligue 1 protiv Marseillea (1:0):

"Nikad nisam zatražio odlazak u siječnju. Informacija koja se pojavila na dan utakmice, nisam to razumio. Bio sam šokiran, kao i svi ostali. Postoje ljudi koji misle da sam ja uključen u to, ali nisam", kazao je Mbappe.

No čini se da više nema povratka...

Za kraj dodajmo kako je Mbappe proglašen za šestog najboljeg nogometaša Europe u sezoni 2021/22.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider