Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zauvijek će ga pamtiti

Jedan od najnezaboravnijih trenutaka u povijesti Milana: Cijeli San Siro naklonio se legendi

Brazilac Kaka na svojem vrhuncu bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta, veznjak kojem se rijetko tko nije divio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na vrhuncu svoje karijere, Kaka je bio toliko dominantan da je letio terenom i pretrčavao ljude kao na igrici. Bio je najbolji veznjak svijeta. Zato i ne čudi koliko je božanstvo postao među navijačima Milana, s kojim je postigao najveće uspjehe.

Osvajač Zlatne lopte 2007. godine igrao je za Milan od 2003. do 2009. godine, a zatim ponovno tijekom sezone 2013./2014.

Kaka je brzo postao popularan među navijačima Milana, osvojivši titulu prvaka Italije i Ligu prvaka s Rossonerima u trenucima kad je igrao spektakularan nogomet. Postigao je čak 70 golova u 193 nastupa kao vezni igrač.

gol expired Neymar više nije perolaki mršavac: Pogledajte kako se Brazilac u karanteni isklesao! divider

11 godina nakon što je primio najveću nagradu u europskom nogometu, vratio se u svoj Milan kao 36-godišnjak i stupio na teren prije utakmice s Romom te doživio nezaboravan trenutak kad su tisuće ustale i uzvikivale njegovo ime. Jedan od najvećih dočeka po povratku u bivši klub u povijesti.

Kaka je još u listopadu 2017. izjavio kako više ''ne osjeća radost u igranju nogometa kao što osjeća bol svaki put kada završi utakmicu''.

Ali, ostat će upamćen kao jedan od najvećih igrača svoje generacije.
S obzirom na to da mu je danas 38. rođendan, još jednom se prisjetite kako je izgledao trenutak kad se cijeli San Siro naklonio istinskoj legendi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider